DEWAN UTAMA

PERTUBUHAN SENI SILAT GABUNGAN GERAKPANCA
No Pendaftaran JHR 0271/08 (S) Selamat Datang Ke Pusat Pembinaan Modal Insan 
&
Pembangunan Potensi Diri Manusia Yang Sebenar

Kami akan membongkar Rahsia untuk menjadi seorang Supernatural. Kuasa Minda Bawah Sedar, Membangkitkan Indera Ke enam, Cakra Tubuh, Aura Pelindung.

Kami menawarkan Kursus Tenaga Dalam dengan kos bayaran yang termurah, sesaiapa sahaja pun mampu supaya ramai orang dapat memanfaatkan kekuatan 'super' ini di dalam kehidupan mereka.

Jaminan Kami, anda akan mampu melakukan sendiri demo seperti di dalam gambar-gambar dan video yang kami paparkan.
      
RAHSIA  MEMBANGKITKAN  POTENSI  DIRI MANUSIA YANG SEBENAR KINI TELAH TERBONGKAR…!!!

APAKAH ANDA SEDANG MENGHADAPI MASALAH KESIHATAN...
MASALAH HUBUNGAN KEKELUARGAAN...
MASALAH PEKERJAAN...
MASALAH EKONOMI DAN KESEMPITAN WANG…JANGAN RISAU KAMI ADA CARA PENYELESAIANNYA…

KONGSI PENGALAMAN DARI KAMI… PELAJARI TEKNIK DAN RAHSIA…!!!MEMBONGKAR RAHSIA KUASA MINDA BAWAH SEDAR AGAR MEMPUNYAI DAYA TARIKAN DAN DAYA TOLAKAN UNTUK MENAHAN SERANGAN PENYAKIT, CUACA PANAS ATAU SEJUK, PUKULAN BENDA KERAS DAN TETAKAN BENDA TAJAM.

MEMBANGKITKAN INDERA KE ENAM UNTUK MEMILIKI KEKUATAN SUPERNATURAL DAN PARANORMAL YANG DAPAT DIGUNAKAN UNTUK MANFAAT DIRI SENDIRI ATAU MEMBANTU ORANG LAIN DI DALAM KEHIDUPAN. 

KUASA MINDA BAWAH SEDAR... KEKUATAN INDERA KE ENAM… PAGAR GAIB PENDINDING DIRI, MAHABAH (PENGASIHAN), MAGNET KEREZEKIAN EMPAT PENJURU ALAM, AURA PERIBADI UNTUK KARISMA DAN KEWIBAWAAN, PENGERUN BADI HARIMAU

SENAMAN ‘SOLAT’ KESUFIAN YANG SANGAT BERMANFAAT UNTUK MENGAWAL KESIHATAN TANPA UBATAN, MEMPERBAIKI PERJALANAN DARAH, MEMPERKUATKAN PERGERAKAN JANTUNG DAN MELAPANGKAN PERNAFASAN, MERANGSANG SEL DAN MEMULIHKAN URAT SARAF, MENYEMBUHKAN ORGAN DALAMAN, MENGAKTIFKAN KECERDASAN MINDA DAN MENYIHATKAN TUBUH BADAN.


Tenaga Dalam InderaSakti merupakan suatu kekuatan yang ada dalam diri setiap manusia. yang terhasil melalui keseimbangan FIZIKAL (Jasmani), MINDA (Akal/Mental) dan JIWA (Roh) yang diaktifkan melalui latihan OLAHAN PERNAFASAN, SARANAN (Niat/ Zikir/ Doa) dan Kosentrasi MINDA BAWAH SEDAR agar dapat menimbulkan ‘AURA PELINDUNG", membangkitkan ‘INDERA KE ENAM’ dan membuka 'MATA BATIN" yang dapat digunakan bagi sesuatu tujuan atau kehendak seperti;

KETAHANAN TUBUH, GERAK ILHAM, PUKULAN JAUH, PEMAGARAN, PENGUBATAN PRANA, MAGNETIS, HIPNOTIS, TELEPHATI,  TELEKINESIS, PENDENGARAN GHAIB, PANDANGAN TEMBUS, PERJALANAN ASTRAL ATAU PENGEMBARAAN JIWA.
MANFAAT  MEMPELAJARI TENAGA DALAM

 1. Anda akan mempunyai keyakinan diri yang tinggi, berwibawa, berkarisma, dihormati dan dikagumi oleh kawan atau lawan.
 2. Mempunyai ‘Aura’ yang bertindak sebagai perisai diri atau pendinding ghaib daripada gangguan makhluk halus, penyakit, cuaca panas dan sejuk.
 3. Memiliki 'firasat', Ilmu Mempertahankan Diri dan Ilmu Keselamatan diri sebagai benteng daripada serangan musuh 
 4. Membebaskan diri daripada keterbatasan minda, bangkit semangat membara yang menimbulkan rasa keberanian dengan tiba-tiba. 
 5. Mampu menguasai diri sendiri dan fikiran orang lain, dapat menguji kekuatan Tenaga Dalam dan Ilmu-ilmu Kebatinan dengan melakukan  sendiri aksi-aksi yang hebat dan ngeri.
 6. Mampu melakukan pengubatan dengan kaedah merawat diri Sendiri dan penyakit orang lain
 7. Mampu berusaha untuk memajukan diri sendiri dan menolong sesama insan sebagai suatu amal bakti untuk bangsa, ugama dan negara.

ANDA BERMINAT...? JANGAN TUNGGU LAGI.... 
DAFTAR SEKARANG JUGA...!!!


KURSUS TENAGA DALAM INDERASAKTI 
PEMBINAAN MENTAL DAN FIZIKALKami mempelawa sesiapa yang berminat dalam bidang Supernatural & Paranormal untuk meningkatkan potensi diri sebenar dengan mengikuti
BELADIRI TENAGA DALAM


Menarik Tenaga PRANA ke dalam Cakra Tubuh, Mengempur benda2 keras dgn kekuatan tangan, Makan Kaca, Menjilat Besi Bara, Minum Racun.Pendinding Diri drp serangan senjata tajam atau tumpul.Perisai Tubuh drp gangguan makhluk halus, Jin, sihir


AMALAN KEBATINAN 

Mengisi Kekuatan Tangan. Pendinding Diri drp serangan senjata tajam atau tumpul. Perisai Tubuh drp gangguan makhluk halus, Jin, sihirQUANTUM HIKMAH

Kosentrasi Minda Bawah Sedar, Kaedah Magnet Kekayaan, Amalan Menarik Rezeki Dan Kekayaan
RAWATAN ACU-BEKAM

Kaedah Penyembuhan Penyakit Menggunakan Acupuncture, Bekam Sunnah dan Rukyah


MANFAAT YANG AKAN DIPEROLEHI SELEPAS MENGHADIRI KURSUS

 1. Keselamatan, Perlindungan dan Perisai Diri daripada segala ancaman musuh, sihir dan penyakit dengan izin Allah.
 2. Penyembuhan dan rawatan daripada gejala penyakit , gelombang negatif , ketidakseimbangan jasmani, fikiran dan Rohani.
 3. Meningkatkan pemikiran positif, karisma dan wibawa untuk memimpin diri sendiri, keluarga dan masyarakat.
 4. Harmoni antara alam astral dalam diri dengan alam semesta ciptaan Allah SWT.
 5. Mensyukuri segala nikmat Allah dan tedha dengan segala ujian Allah.PAKEJ PROMOSI

HANYA RM 350.00
PENGINAPAN DISEDIAKAN
PERCUMA
CARA MENDAFTAR


Sila Buat Pembayaran Ke Akaun 
MAYBANK 151034647231
 (SAMSON BIN SUBARI)Kemudian anda boleh mendaftar terus melalu SMS dengan menaip <DAFTAR> <NAMA> <NO KAD PENGENALAN> <ALAMAT> <PROMOSI TAHAP 1> <BAYARAN> <TARIKH> <MASA> Hantar Ke 017-7235095

Sila lihat Halaman DEWAN KULIAH 1 & DEWAN KULIAH 2
UNTUK MENYERTAI KURSUS TENAGA DALAM DAN KEBATINAN PERINGKAT MASTER & GRAND MASTER
SELAMAT MAJU JAYA...!!!!


No comments:

Post a Comment