KEDAI MISTIK

BARANGAN HIKMAH
AZIMAT PERISAI KAWIBAWA DIRI

BAYARAN PENGERAS RM 55.00

Bismillahirohmanirohim

Adapun azimat perisai kawibawa diri ini mengandungi berbagai berkah dan hikmah sebagai kunci keselamatan diri dan harta benda, terutamanya kepada orang yang sedang sakit kerana gangguan atau dukacita mendapat musibah daripada mala petaka dan bencana.

Azimat perisai kawibawa diri ini sangat berguna untuk mencegah rumah daripada kebakaran, kecurian dan sebagainya.

Sebagai ikhtihar untuk menjauhkan hantu syaitan, jin dan jembalang yang menganggu rumah, anak isteri dan keluarga... bolehlah dibawa atau dipakaikan dilengan.

Boleh juga diletak diatas pintu rumah atau pintu bilik... nescaya banyak khasiatnya. 

Kalau dipakai sebagai pendinding diri... maka Insya’Allah tubuh badan kita akan menjadi kebal

MINYAK PENAWAR SERIBU HIKMAT


BAYARAN PENGERAS RM 75.00

Adapun minyak penawar seribu hikmat ini dibuat daripada ramuan pati bunga-bungan melalui kaedah perubatan tradisional dan rawatan kebatinan serta disalurkan dengan pengisian aura Tenaga Dalam, supaya ianya dapat bertindak serentak di dalam badan, perasaan dan jiwa. Minyak ini diadun dengan menggunakan bunga yang segar sambil membaca zikir dan ayat-ayat al-Quran serta dimasukkan wafak untuk menambahkan lagi kuasa penyembuhannya.

Minyak penawar seribu hikmat ini akan bertindak membersihkan dan mempertingkatkan gelombang aura secara semulajadi. Ianya dijamin suci daripada benda-benda haram dan najis serta tidak menggunakan makhluk-makhluk halus, jin atau syaitan. Minyak ini telah ditapakan dan ditutup dengan doa Nurun Nurbuwwah bagi menseimbangkan kembali gelombang aura dan sangat berguna untuk manfaat berikut;


Hikmat Pengasihan

Ketenteraman rumahtangga, senang mendapat jodoh, menaikkan seri muka, menimbulkan semangat, dipandang mulia, berkarisma dan berwibawa, mudah dinaikkan pangkat, banyak hubungannya dan disukai orang ramai.


Hikmat Keselamatan

Dijauhkan daripada segala mala peataka, mara bahaya dan bencana seperti kemalangan, kebakaran, tenggelam, wabak serta penyakit berbahaya.


Hikmat Perisai

Selamat daripada segala tipu daya orang yang dengki atau khianat, dengan menggunakan ilmu hitam, sihir, tenung, santau, racun serta mencegah daripada penyakit ganjil yang tidak diketahui puncanya.


Hikmat Kerezekian

Apabila diletakkan di dalam took perniagaan atau kedai, Insya’Allah akan laris jualannya, ramai pembeli murah rezeki dan berkah rezekinya. Berguna sebagai sarana untuk menuntut hutang 


WAFAK HIKMAT KHATAMUN NUBUWWAHBAYARAN PENGERAS RM 35.00

Ilmu Ta’widh/Azimat/wafak didapati daripada kata ‘Redha’ yang bererti perlindungan dengan Allah Taala secara mencampurkan berbagai aspek kerohanian dalam solat, puasa, wirid, zikir dan doa yang diolah melalui pernafasan. 

Ulama Sufi menggunakan ayat-ayat al-Quran dengan begitu mendalam sehingga mampu menemukan isi yang terpenting dengan memahami kandungan ayat al-Quran dan Asma’Allah yang dapat digunakan yang dapat menyihatkan badan dan jiwa, menyembuhkan penyakit atau menolak sesuatu bahaya.dan terselamat daripada kecurian. 

Doa ini hendaklah diamalkan supaya mendapat lebih banyak manfaat daripada wafak Hikmat Khatamun Nubuwwah; 

Baca surah al-Fatihah 

Aku baca surah al-Fatihah ini untuk dihadiahkan kepada Nabi Muhamad saw, keluarganya dan Sekiranya wafak ini dijadikan hiasan bagi rumah atau kenderaan, insya’Allah seisi rumah tersebut akan terselamat daripada penyakit taun dan segala penyakit yang berjangkit lainnya, Terhidar daripada kebakaran para sahabatnya, Para Rasul, Para Nabi dan kepada kedua ibu bapa dan orang-orang Islam samada yang masih hidup maupun yang telah meninggal dunia. Khususanya kepada Wali Songo (Sembilan) Syekh Maulan Malik Ibrahim, Sunan Ampel, Sunan Bonang, Sunan Kalijogo, Sunan Giri, Sunan Drajat, Sunan Kudus, Sunan Murya, dan sunan Gunung Jati.....al-Fatihah. 


Berdoa

Wahai Tuhan Yang Hidup Dan Berdiri Sendiri Maka dengan Rahmat Mu Aku meminta Pertolongan Mu..... (sebutkan hajat) Dengan Berkat Wali Songo dan Wafak Hikmat Khatamun Nubuwwah ini.

Ya Allah (3 kali) Selamatkanlah Tubuh Badan Ku. Amin...


PERHATIAN

Sesiapa yang berminat memiliki Barangan Hikmah ini boleh memesan segera dengan cara berikut;

Sila Bank In Bayaran Pengeras ke Akaun
MAYBANK 151034647231
SAMSON BIN SUBARIKemudian SMS <HIKMAH> <NAMA> <NO KAD PENGENALAN> <NAMA BARANG> <BAYARAN> <TARIKH> <MASA> Hantar ke 017-7235095
 WAFAK
Wafak adalah suatu cabang ilmu hikmah. Dalam ilmu Hikmah pengamalan ayat Al-Qur'an dan Asma Alloh ada dua macam :

1. Pertama : 'Maqru' yaitu mengamalkan ayat Alquran atau Asma Alloh dengan cara dibaca sebagai zikir atau wirid.
2. Kedua : 'Mahmul' yaitu mengamalkan ayat Alquran atau Asma Alloh dengan cara ditulis sebagai wafaq atau Rajah untuk diletakkan di suatu tempat atau dibawa.


Sabda Nabi : "Bila seorang hamba menulis 'Basmalah' pada batu atau kertas, maka bahwasanya para Malaikat menuliskan untuknya pahala dan memohonkan baginya ampunan (perlindungan) selama tulisan Basmalah itu masih ada pada batu atau kertas itu". ( HR.Thabrani ).

Istilah Rajah berasal dari kata Rojaha - Yarjahu - Rujhaanan artinya sangat kuat atau lebih berat. Sedang arti Rajah menurut istilah yaitu Wafak berupa ayat Alquran atau Asma Alloh yang ditulis pada benda seperti batu, kertas, logam atau lainnya. Rajah biasanya ditulis pada organ tubuh manusia selain auratnya secara Abstrak untuk mendapat kekuatan, keselamatan dan perlindungan dari gangguan syetan, jin dan manusia yang zalim.


APA ITU WAFAK?

Wafak ialah tulisan yang menggunakan huruf abjad,sama ada hufur abjad itu ditukar dengan huruf tanggah yang berasal dari huruf suryani dan ibrani atau angka yang bersama dengan nilai huruf itu atau dengan menggunakan rajah-rajah.

Menggunakan wafaq didalam ikhtiar menguatkan jiwa,amat bergantung kepada keyakinan seseorang,dan ia merupkan syarat yang utama di dalam keberhasilan.Walaubagaimana pun kita tidak boleh menaruh kepercayaan kepada kuasa wafaq ,selain kembali serta meyakini bahawa keberhasilan penggunaan wafaq itu,adalah kerana keizinan Allah jua.Secara umumnya sesiapa sahaja boleh menulis wafaq,jika mereka mengetahui syarat,peraturan serta penguncinya.

MASA YANG SESUAI MENULIS WAFAK


HARI/ WAKTU

Ahad 11.00-12.00 tengah ari.

Isnin Malam hari selepas magrib hingga pukul 3 pagi.

Selasa Antara jam 11.00 hingga 3.00 petang
Rabu Pagi subuh,pukul 5.00 hingga 8.00 pagi
Khamis Tengahmalam pukul 2 hingga 3 malam.
Jumaat Lepas waktu zuhur jam 2 petang
Sabtu Pagi atau petang,pukul 5.00 hingga 6.00

SYARAT MENULIS WAFAK

  1. Berwuduk.
  2. Menghadap qiblat.
  3. Bersih suci,tempat pakaian dan alat tulis.
  4. Tekun dan berhati-hati tidak sambil leka dan tidak boleh bercakap.
  5. Ditulis dengan dakwat arab,lebih afdhal dengan air mawar,bleh juga dengan pena biasa atau bol pin hitam yang yakin sucinya.
  6. Menulis sekali jalan
  7. Setiap titik huruf mestilah jelas
  8. Memilih waktu yang sesuai.

BARANGAN HIKMAH INI HANYALAH SEBAGAI WASILAH UNTUK MEMOHON PERTOLINGAN DARIPADA ALLAH SWT KEPADA ORANG-ORANG YANG KURANG FAHAM MEMBACA AL-QURAN, ORANG-0RANG YANG LEMAH DAN KANAK-KANAK.